Kriszti fogyiklubja

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy benéztél. Barátaimmal alapítottunk egy fogyókúrás klubot. Itt szeretném megosztani a tapasztalataimat az érdeklődőkkel. Bővebb információt a www.fogyiklub.atw.hu oldalon találsz. További szép napot kívánok Neked! Kriszti

Friss topikok

  • Kriszti fogyiklubja: Ez a klub - reményeim szerint - a kezdő löketet adja meg. Egy kiragadott, nyugodt környezetben meg... (2007.04.28. 21:30) 1. nap

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

7. nap

2007.05.05. 11:34 | Kriszti fogyiklubja | Szólj hozzá!

Reggeli: Tojásrántotta (fejenként 1 tojásból, kevés vajon, teflonserpenyőben), teljes kiőrlésű kenyér, paprika, paradicsom, uborka

Tízórai: Zabkorpa, kefir, narancs

Ebéd: Olasz paradicsomleves (2 dl natúr paradicsomlét felforralok - készítheted összeturmixolt friss lédús meghámozott paradicsomból is, tengeri sóval, színes borssal, oreganoval ízesítem, tálaláskor 10 g óvári sajtot, petrezselymet szórok rá). Kóstold meg édesítés nélkül (csak ha nagyon nem ízlik, akkor tegyél bele édesítőszert)! Gombapörkölt (150 g laskagomba, 3 g étolaj, 20 g vöröshagyma, 5 g paprika, 5 g paradicsom, 2 g fűszerpaprika, tengeri só - a finomra vágott vöröshagymát a felmelegített étolajon átfuttatjuk. A tűzről levéve meghintjük fűszerpaprikával, s kevés vizet aláöntve, rövid ideig fedő alatt pároljuk. Zsírjára pirítva hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt gombát, tovább pirítva sóval, paprikával, paradicsommal ízesítjük, fedő alatt megpároljuk.), 40 g rizs, 100 g kovászos uborka. A társaság tagjai nem nagyon esznek laskagombát, ezért az újdonság erejével hatott, hogy milyen finom pörköltet lehet belőle készíteni.

Uzsonna: Citromos, fahéjas párolt alma (250 g alma, diétás méz, citrom, fahéj - az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházát eltávolítjuk, tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk citromlével, diétás mézzel, fahéjat szórunk rá és fólia alatt, középmeleg sütőben 30 percig sütjük. A fedőfóliát eltávolítva még 15 percig sütjük, tálaláskor mentalevélkével díszíthetjük.

Vacsora: Sajtos nyári saláta (10 g Óvári sajt, 20 g fokhagymás sajt, 20 g paprika, 20 g paradicsom, 20 g kovászos uborka, 10 g fejes saláta, 5 g zeller, 5 g vöröshagyma, 30 g kefir, citromlé, kapor, fehérbors, szerecsendió, tengeri só - a főtt zellergumót, a paprikát, a paradicsomot, a kovászos uborkát, a vöröshagymát, a sajtokat kockára, a fejes salátát -1 levelet félretéve- metéltre vágjuk. Salátástálban az egészet összekeverjük. A kefirt összekeverjük a citromlével, őrölt borssal, reszelt szerecsendióval, finomra vágott kaporral, sóval, és az előkészített nyersanyagokra öntjük. 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük , salátalevélen tálaljuk.

Mozgás:

Délelőtt: Tai Chi Tiborral - Tibor a masszőrünk e sportot is kiválóan űzi. Bemelegítés után megpróbált ízelítőt adni belőle. Sok hasznos információval szolgált testünk működésével kapcsolatban. A végén egy kis kardos bemutatót is tartott nekünk.

Délben: vizitorna Ildivel - ma polifoam kukacokkal próbáltunk ügyetlenkedni több-kevesebb sikerrel.

Délután: gerinctorna Katával, aki ismét jól megdolgoztatta kis csapatunkat.


A bejegyzés trackback címe:

https://krisztifogyiklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr6671089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása