Kriszti fogyiklubja

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy benéztél. Barátaimmal alapítottunk egy fogyókúrás klubot. Itt szeretném megosztani a tapasztalataimat az érdeklődőkkel. Bővebb információt a www.fogyiklub.atw.hu oldalon találsz. További szép napot kívánok Neked! Kriszti

Friss topikok

  • Kriszti fogyiklubja: Ez a klub - reményeim szerint - a kezdő löketet adja meg. Egy kiragadott, nyugodt környezetben meg... (2007.04.28. 21:30) 1. nap

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

8. nap

2007.05.05. 12:14 | Kriszti fogyiklubja | Szólj hozzá!

A búcsú órái

Reggel méredzkedéssel kezdtünk, súly és körméretek, mint érkezéskor. A csúcs Zsuzsi csípője, ami 10 cm-rel lett kisebb egy hét alatt. Nem akartunk hinni a számoknak, de a fehér nadrágja, amiben jött, igazolta az eredményt.

Reggeli: Tavaszi túrókrém (35 g sovány tehéntúró, 10 g kefir, 3 g újhagyma, 3 g hónapos retek, 4 g fejes saláta, petrezselyem, bazsalikom, tengeri só - a túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk. A hónapos retket durva reszelőn lereszeljük és közvetlenül tálalás előtt keverjük a krémhez. Salátalevélre halmozva, felgöngyölve tálaljuk), teljes kiőrlésű kenyér, paprika, paradicsom, uborka

Tízórai: zabkorpa, kefir, sárgadinnye

Ebéd: Csontleves Julienne betéttel (200 g marhacsont, 30 g sárgarépa, 30 g fehérrépa, 5 g zellergumó, 5 g karalábé, 5 g kelkáposzta, vöröshagyma, 10 g fokhagyma, 5 g étkezési paprika, paradicsom, egész feketebors, gyömbér, szerecsendió, petrezselyem,
tengeri só - a megmosott csontot leforrázzuk és 6 dl hideg vízben sóval feltesszük főzni. 40-50 perces lassú forralás után beletesszük a sárgarépát, fehérrépát, zellergumót, karalábét, kelkáposztát, vöröshagymát, fokhagymát, majd a gyömbért, a szerecsendiót és a szemes borsot. További egyórás lassú főzés után egészpen hozzáadjuk az étkezési paprikát és a paradicsomot, s tovább forraljuk még 15-20 percig. Ezután levesszük a tűzről és pihentetjük, majd szitán átszűrjük. Tetejéről a zsírt eltávolítjuk. Frissen vágott petrezselyem zöldjével megszórva tálaljuk. Betétként a benne főtt zöldségeket vékony metéltre vágjuk.) Mustáros csirkemell (180 g csirkemell, 3 g margarin, 30 g kefir, 5 g mustár, citrom, petrezselyem, rozmaring, majoranna, tengeri só - a csirkemell szeleteket besózzuk, rozmaringgal, majorannával fűszerezzük, majd a felmelegített margarinon elősütjük. Kevés vizet vagy csontlevet öntünk alá, meghintjük finomra vágott petrezselyemmel, reszelt citromhéjjal, és fedő alatt pároljuk. Amikor félig megpuhult, ráöntjük a mustárral elkevert kefirt, és puhára pároljuk. Tálalás előtt kevés citromlével ízesítjük.) Diétás csokipuding meggyel (1 dl tej, 3 g kakaópor, 10 g csokoládé ízű pudingpor, mesterséges édesítőszer, meggy - a pudingport kevés hideg tejben elkeverve negyed óráig állni hagyjuk, hozzákeverjük a kakaóport és a mesterséges édesítőszert. E masszát óvatosan, állandó keverés mellett összemelegítjük a felforralt tejjel. Tálkákban, lehűtve tálaljuk, pár szem friss, fagyasztott vagy konzerv meggyel, mentalevélkével díszítjük.)

Mozgás:

Délelőtt: Jóga Lindával - Igazán nagyon kellemes az utolsó napra. Teljesen ellazítja és kinyújtja a hét folyamán elfáradt izmokat.

Délben: Vizitorna Ildivel - ma is előkerült a kukac :)

Ebéd előtt meghatódtam a lányok kedvességétől, egy-egy csokor virággal köszönték meg édesanyámnak az isteni finom ebédeket és nekem a többit.

Megbeszéltük, hogy igyekeznek ezután egészségesebben étkezni és legalább hetente egyszer nálam vizitornázni. Ezek lesznek a törzstagoknak szóló klubdélutánok.

Ebédhez elfogyott egy üveg száraz pezsgő, muszáj volt koccintani az eredményekre.

Utána könnyes búcsút vettünk egymástól. A heti találkozókon kívül már a júliusi klubnapra is bejelentkeztek.



A bejegyzés trackback címe:

https://krisztifogyiklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr7771100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása