Kriszti fogyiklubja

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy benéztél. Barátaimmal alapítottunk egy fogyókúrás klubot. Itt szeretném megosztani a tapasztalataimat az érdeklődőkkel. Bővebb információt a www.fogyiklub.atw.hu oldalon találsz. További szép napot kívánok Neked! Kriszti

Friss topikok

  • Kriszti fogyiklubja: Ez a klub - reményeim szerint - a kezdő löketet adja meg. Egy kiragadott, nyugodt környezetben meg... (2007.04.28. 21:30) 1. nap

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

5. nap

2007.05.05. 09:34 | Kriszti fogyiklubja | Szólj hozzá!


Itt van május elseje, énekszó és tánc köszöntse…

Reggeli előtt általában megmérjük a súlyunkat, kegyes csalás éhgyomorra, de legalább van sikerélmény! Apadnak a kilók, az első napokban még Ildikó is fogyott, pedig neki semmi szüksége rá. A sziluetteken már erősen látszik a mozgás és a diéta eredménye.

A nap poénja: Zsuzsi elnyűtten, fáradtan dől hátra. Ő a hétköznapokon mindig nagyon csinos, ad a külsejére. Fotópár: ilyen volt, amikor megérkezett: frizura, smink, elegáns ruha, cipő; és ilyen lett: tornacucc, csapzott haj, festetlen arc. Szerencsére a jókedvéből semmit sem vesztett :)

A mai menü:
Reggeli: Sonkakrém (30 g gépsonka, 5 g vajkrém, 20 g kefir, mustár, metélőhagyma, feketebors - a sonkát apró kockára vágjuk vagy ledaráljuk. A vajkrémet a kefirrel, mustárral, finomra vágott metélőhagymával és a frissen őrölt borssal simára keverjük, majd a gépsonkával összekeverve lehűtjük.), teljes kiőrlésű kenyér, paprika, paradicsom, uborka, retek.
Tízórai: Zabkorpa, kefir, ananász
Ebéd: Karfiolleves (100 g karfiol, 2 dl csontlé, 10 g sárgarépa, 10 g fehérrépa, 3 g étolaj, 5 g paprika, 5 g paradicsom, petrezselyem, fehérbors, szerecsendió, tengeri só - a megtisztított, kockára vágott sárga- és fehérrépát átfuttatjuk a felmelegített olajon, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük, kevés csontlevet aláöntve pároljuk. Ha félpuha, hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a paprikát, a paradicsomot és felengedjük a csontlével. Szerecsendióval, fehérborssal ízesítve puhára főzzük. Frissen vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk)
Tonhal sajttal (150 g tonhal, 10 g Tenkes sajt, bazsalikom, szerecsendió, tengeri só - a felengedett tonhalat felszeleteljük, besózzuk, bazsalikommal, reszelt szerecsendióval megszórjuk és legalább 1 óra hosszan állni hagyjuk. Azután teflontepsibe rakjuk a halszeleteket, meghintjük reszelt sajttal és addig sütjük, míg a sajt megolvad és halvány rózsaszínű árnyalatot kap) mellé, 10 dkg fóliában sült burgonyát ettünk.
Uzsonna: Túrógombóc zabpehellyel egy újabb top 10-es (100 g sovány tehéntúró, 10 g búzadara, 10 g zabpehely, ½ tojás, 2 db mesterséges édesítőszer, 30 g zsírszegény tejföl, tengeri só - az áttört túrót összekeverjük a búzadarával, a zabpehellyel és a tojásokkal. 15-20 percig pihentetjük. Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk, és forrásban lévő, bő, sós vízben megfőzzük. Tálaláskor édesített langyos tejföllel locsoljuk.)
Vacsora: Farmersaláta (20 g fejes saláta, 20 g paradicsom, 10 g újhagyma, 10 g hónapos retek, 20 g sárgarépa, 20 g kígyóuborka, 30 g kefir, citrom, petrezselyem, tengeri só - a fejes saláta leveleit ujjnyi széles, a sárgarépát gyufaszál vastagságú csíkokra, a paradicsomot karcsú cikkekre, az uborkát, a retket, az újhagymát a zöldjével együtt vékony karikákra szeleteljük és salátás tálba tesszük. Összekeverjük a citrommal, sóval és petrezselyemmel ízesített kefirrel. Hűtőszekrényben érleljük, salátalevélen, petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk), Hamlet

Mai mozgásadagunk:
Reggel: kondicionáló torna Szilvivel
Délben: vizitorna Ildivel
Délután: Alakformáló torna Szilvivel

Na és persze az elmaradhatatlan infraszauna, és szoli a beosztás szerint

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztifogyiklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr8771052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása