Kriszti fogyiklubja

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy benéztél. Barátaimmal alapítottunk egy fogyókúrás klubot. Itt szeretném megosztani a tapasztalataimat az érdeklődőkkel. Bővebb információt a www.fogyiklub.atw.hu oldalon találsz. További szép napot kívánok Neked! Kriszti

Friss topikok

  • Kriszti fogyiklubja: Ez a klub - reményeim szerint - a kezdő löketet adja meg. Egy kiragadott, nyugodt környezetben meg... (2007.04.28. 21:30) 1. nap

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

4.nap

2007.05.05. 08:26 | Kriszti fogyiklubja | Szólj hozzá!

Az idő gyönyörű, az egyéb programokat leszámítva olyan, mintha nyaralnánk.

 

Amit ettünk:

Reggeli: Szendvicskrém céklával (fejenként 10 g vajkrém, 10 g cékla, 2 g metélőhagyma, köménymag, tengeri só jól kikeverve) a csajok szerint benne van a top 10-ben, csak nagyító kell hozzá :), teljes kiőrlésű kenyér, paprika, paradicsom, uborka
Tízórai: Zabkorpa, kefir, kiwi
Ebéd: Olasz zöldségleves (2 dl csontlé, 30 g sárgarépa, 30 g fehérrépa, 5 g zeller, 20 g kelkáposzta, 5 g karalábé, 5 g Óvári sajt, 3 g étolaj, 10 g paprika, 10 g paradicsom, 5 g vöröshagyma, sűrített paradicsom, petrezselyem, kakukkfű, tengeri só - az étolajon átpirítjuk az apróra vágott hagymát, majd a finom metéltre vágott zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk kakukkfűvel, paradicsompürével ízesítjük, óvatosan összekeverjük, kevés csontlével felengedjük, pároljuk. Amikor a zöldségek megpuhultak, apróra vágott paprikát és paradicsomot teszünk bele és felengedjük a maradék csontlével. Összeforraljuk. Tálaláskor szórjuk rá a petrezselymet és a reszelt sajtot.)
Csirkés rizottó (40 g gyorsrizs, 100g csirkemell, 50 g zöldborsó, só, őrölt bors - a csirkemellet felkockázzuk, teflonserpenyőben megpirítjuk, kis vizet öntve alá megpároljuk. Közben megfőzzük a rizst és a zöldborsót. Hozzákeverjük a csirkéhez, fűszerezzük.)

Ebéd után Zsuzsika a nasit reklamálta: "Csak egy kis Milka szívecske... vagy egy diétás mignon... negyede"

Uzsonna: Téli gyümölcssaláta (50 g alma, 50 g narancs, 50 g grapefruit, 3 g búzacsíra, mesterséges édesítőszer, citrom - a mesterséges édesítőszert összekeverjük a citrom levével és kikapart húsával, kevés reszelt citrom és narancshéjjal, majd a kisebb darabokra vágott alma, narancs és grapefruit keverékre öntjük. 1 órára behűtjük. Tálaláskor búzacsírát szórunk rá.)
Vacsora: Retekkrém (30 g retek, 10 g zsírszegény tejföl, 10 g köményes sajt, 5 g vöröshagyma, petrezselyem, citromlé, őrölt kömény - a durvareszelőn lereszelt sajtot és retket, a finomra vágott vöröshagymát és a petrezselymet összekeverjük a tejföllel, őrölt köménymaggal és citromlével ízesítjük. Azonnal fogyasztjuk, mert a retek levet ereszt)

Mozgás:

Délelőtt kondicionáló torna Szilvivel, hosszú zenés, táncos bemelegítés után némi erősítés, nyújtás.
Délben vizitorna Ildivel
Délután alakformáló torna, nyújtás Szilvivel, rövidebb bemelegítés, sok izomcsoport megdolgoztatása és lenyújtása.


Napközben infraszauna mindenkinek, szolárium azoknak, akiknek nem elég a napfény.

Este még "szakértünk" egy kicsit, de  egyre hamarabb fejezzük be a beszélgetést és vonulunk a saját kuckónkba aludni.


A bejegyzés trackback címe:

https://krisztifogyiklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr1171031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása