Kriszti fogyiklubja

Kedves Látogató! Szeretettel köszöntelek, örülök, hogy benéztél. Barátaimmal alapítottunk egy fogyókúrás klubot. Itt szeretném megosztani a tapasztalataimat az érdeklődőkkel. Bővebb információt a www.fogyiklub.atw.hu oldalon találsz. További szép napot kívánok Neked! Kriszti

Friss topikok

  • Kriszti fogyiklubja: Ez a klub - reményeim szerint - a kezdő löketet adja meg. Egy kiragadott, nyugodt környezetben meg... (2007.04.28. 21:30) 1. nap

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

1. nap

2007.04.28. 06:27 | Kriszti fogyiklubja | 2 komment

Tegnap délután 1/3-ra érkeztek a csajok.

Lemértem a körméreteiket, ráálltak a mérlegre, BMI-t és testzsír%-ot számoltam, vérnyomást és pulzust mértünk nyugalmi és terheléses (20 guggolás után) állapotban.

Az első szárazföldi tornát Kata tartotta, ő gyógytornász. Isteni volt. Végig feküdtünk, de utána minden tagunkat éreztük (még most is :)).

Uzsonnára gyümölcssalátát ettünk (fejenként 5-5 dkg narancsot és almát apró darabokra vágtam, édesítőszerrel és narancshéjjal ízesített 0,5 dl kefírt öntöttem rá és hűtőbe tettem néhány órára. Tálaláskor búzacsírát szórtam a tetejére).

Az uzsonnát a medence partján fogyasztottuk el, utána úszkáltunk, lazítottunk a medencében és zenét hallgattunk. Közben félórás váltásban beültek a lányok az infraszaunába.

Vacsorára hússalátát készítettem (fejenként 5 dkg főtt marhahúst, 5 dkg almát, 2 dkg ecetes uborkát leöntöttem 0,2 dl tárkonnyal, pici sóval, kaporral, mustárral, citromlével, fehérborssal ízesített kefirrel). Teáztunk hozzá. A tegnapi teasláger az aloés-fahájas zöldtea volt.

Vacsora után a lányok hazamentek.

A bejegyzés trackback címe:

https://krisztifogyiklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr7064525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hobbitka 2007.04.28. 08:30:03

Nem szeretném elvenni a kedveteket, már ha itt tényleg valami csoportos fogyókúráról van szó, de szerintem nem a körülményeket kell a fogyókúrához, hanem a fogyókúrát kell a hétköznapok kihívásaihoz igazítani. A mesterségesen kialakított stresszmentes környezet nem tartható fenn örökké. Márpedig ha ez volt a feltétele a fogyókúrának, akkor a megszűnésével együtt búcsút lehet mondani a fogyásnak is.

Kriszti fogyiklubja 2007.04.28. 21:30:15

Ez a klub - reményeim szerint - a kezdő löketet adja meg. Egy kiragadott, nyugodt környezetben megtanít arra, hogy kicsivel több odafigyeléssel hogyan lehet energiaszegény ételekkel helyettesíteni a megszokottakat. Különféle mozgásokat lehet kipróbálni, mindenki kiválaszthatja, melyik tetszik neki, melyiket akarja és tudja a hétköznapi életébe is beiktatni.
Terveim szerint klubnapokat és klubdélutánokat tartunk, ahol újra összejövünk, tapasztalatokat cserélünk.
A jelenleg "futó" életmódrendszerekkel az a probléma, hogy útmutatást ugyan adnak, de nincs személyes kapcsolat. A wellness táborok 1 hét után hazaengedik a kedves vendéget, akiknek a 80%-a néhány hónap után visszatér a régi kerékvágásba.
Olyasmit szeretnék nyújtani, ami utat is mutat, személyes kapcsolatot is garantál és később sem engedi el a klubtag kezét.
süti beállítások módosítása